Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Holtere pentru inimile care vor să-și spună păsul

Status: Finantat

Secția de Cardiologie de la Marie Curie are nevoie de holtere noi! Vrem să cumpărăm cel puțin 2 holtere bune și să le reparăm pe cele vechi. 

În fiecare zi, 5 dintre copiii bolnavi de inima consultați aici au nevoie de holter. Și prea adesea nu găsesc niciunul disponibil. 

[ Show more ]

44,614 RON

Sumă:

3

Galantomi:

390

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Ultima dată când am fost internați la spital am stat 4 zile pentru lipsa holterului de care am avut nevoie doar 24 de ore.” Alexandru

“Astăzi după consult ne-ar fi pus [holter]dacă aveau disponibil. Dar, din păcâte, nu îl aveau nici pe cel de urgență liber...” – Oana

“Da. Noi punem lunar.” - Florina

“În 4 ani am pus de 14 ori holter ECG. Avem nevoie de el în continuare. Inima lui Iustin încă mai luptă să-și regleze ritmul.” - Camelia

Asta spun părinții ai căror copii au nevoie de holter la Marie Curie.

Ce e un holter? 
Un aparat mic cu senzori și fire care monitorizează ritmul cardiac fără oprire timp de o zi sau mai mult - un ECG continuu. Mai simplu: inima copilului scrie o zi întreagă tot ce face și apoi doctorul citește povestea inimii și vede clar ce s-a întâmplat în momentul în care copilul s-a plâns că simte o durere sau că îi sare inima din piept. Medicul vede dacă inima bate prea repede sau neregulat, poate alege un tratament sau vedea dacă tratamentul e potrivit și poate stabili momentul bun pentru o operație atunci când e nevoie.
Sunt copii care au nevoie de holter doar dacă apare o problemă, dar sunt și copii care au nevoie de el o zi în fiecare luna.

La Marie Curie le-ar trebui 5 holtere și au ”aproape” 3 sau …aproape niciunul: unul nu înregistrează pe toate cananele, unul abia de se mai ține, iar holterului de tensiunei îi lipsesc manșetele.

Vrem să cumpărăm 3 holtere noi: un holter cu 3 canale, unul cu 12 și unul de tensiune și să le reparăm pe cele vechi. Cei de la BTL ne-au oferit un discount exceptional pentru holtere și contribuie și ei cu o parte din preț! Familiile nu trebuie să mai aștepte câte o lună programarea pentru holter. Sute de inimi vor să-și spună păsul! Avem o lună să strângem 8.163 euro, adică aproximativ 38.600 lei și contăm pe tine să sărbătorim, pe 29 septembrie, Ziua Inimii cu toată suma strânsă.

Ne ajuți?