Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Clean TINN

Status: Fundraising

Vrem să cumpărăm echipamente de protecție (măști, halate, mănuși, botoși etc.) și consumabilele necesare (recipiente lapte, seringi, catetere etc.) pentru ca medicii din Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie să își poată îngriji în siguranță pacienții. Poți să ne ajuți?

[ Show more ]

45,082 RON

Sumă:

9

Galantomi:

305

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Infecțiile în spitale ucid. Știm cu toții asta, iar știrile și scandalurile din ultimii ani ne-o confirmă din plin.
Când am construit secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie (noi îi spunem TINN), ne-am gândit la spațiu și dotări, dar și la cum putem limita transmiterea de infecții. Contează fiecare detaliu: aerul să fie steril, pereții curați, cum deschizi ușa, când te speli pe mâini, cum atingi copiii... E simplu: un mic amănunt înseamnă o infecție mai puțin și un copil care poate pleca acasă!

E nevoie să cumpărăm echipamente de protecție pentru cadrele medicale și pentru părinții care își vizitează copiii. E nevoie de echipamente nu doar acum, în plina pandemie Covid-19, e nevoie de ele tot timpul! 

E nevoie de tot felul de multe consumabile: recipiente sterile pentru lapte, tetine, suzete, seringi, catetere, tot felul de lucuri mici, dar fără de care medicii nu pot lucra.

In 2019 am strâns banii necesari pentru o mașină de spălat cu barieră termică cu care să fie dezinfectate hăinuțele și lenjeria copiilor. Mașina de spălat a costat puțin peste 9.000 de euro (9.056 euro), calandru / mașină de călcat (3.840 euro) și cu uscător (2.984 euro) 

Pentru doctorul Cîrstoveanu și pentru echipa lui de la TINN, toate acestea sunt măsuri de siguranță pentru a exclude orice posibil risc de contaminare pentru un copil aflat în stare critică si standardul în îngrijirea nou-născuților prematuri sau cu grave probleme de sănătate .

Îți mulțumim din inima!