Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor e si inima ta

Status: Fundraising

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

[ Show more ]

344,281 RON

Sumă:

136

Galantomi:

2004

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

In Romania se nasc anual peste 1.000 de copii cu probleme si malformatii cardiace grave. Vrem sa-i ajutam sa creasca sanatosi si fericiti. Vrem ca parintii lor si Statul roman sa nu mai cheltuiasca sute de mii de euro cu tratamente si interventii chirurgicale in strainatate.

Am amenajat la Marie Curie cel mai modern spatiu operator din sistemul public din Romania – Departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Din septembrie 2013, in centrul de la Marie Curie se opereaza! Totul a inceput cu pasi mici: personalul care s-a angajat a inceput pregatirea, medici experimentati din Italia vin in misiuni medicale in care opereaza impreuna cu medicii si asistentele din Romania, treptat echipa de la Bucuresti se consolideaza. In 2017 au fost operti aici 170 de copii si numarul acesta va creste an de an. Pentu tanara echipa medicala mai e, insa, cale lunga…

E nevoie de noi in continuare: vrem sa organizam misiuni medicale mai dese, vrem sa putem trimite mai multi oameni la specializare, vrem ca la Marie Curie sa nu lipseasca nimic (materiale, instrumentar, medicamente) din ce e nevoie pentru micii pacienti.

Pentru toate astea, pentru tot ce vrem sa facem in ajutorul copiilor care au nevoie de noi – ne trebuie prieteni, sponsori, sustinere din partea cat mai multor oameni.

Vrei sa ne ajuti? Iti multumim din inima:
- doneaza pentru proiectul preferat de pe Galantom
- poti face o donatie personala (ai detalii pe inimacopiilor.ro)
- poti convinge compania pentru care lucrezi sa ne ajute cu o sponsorizare
- poti redirectiona 2%
- spune mai departe povestea noastra cuiva care crezi ca ar vrea si-ar putea sa ne ajute

Te-asiguram ca fiecare ajutor conteaza si ca fiecare leu pe care il primim il cheltuim cu folos si chibzuinta! Iti multumim din toata inima!