Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Privește-mă până în inimă!

Status: Finantat

200 de copii sunt operați în fiecare an în Secția de Cardiochirurgie de la Marie Curie. E nouă și are de toate, dar îi ipsește un ecograf cu care medicii să poată "vedea" copiii înainte de operație și după, sau chiar în timpul operației. Am găsit un ecograf Philips CX50 și are un preț bun. Ne ajuți să-l cumpărpăm?

[ Show more ]

83,752 RON

Sumă:

12

Galantomi:

327

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De o privire adâncă și atentă au nevoie copiii care trec prin operații la Cardiochirugie la Marie Curie. De privirea medicului prin “fereastra” ecografului său.

Un ecograf pentru Secția de Cardiochirurgie: de mult timp e nevoie de el! Nespus de mult și-l doresc medicii!

E necesar pentru a vedea cum evoluează copiii după operații, e nevoie de el pentru investigații de ultimă oră sau pentru montarea cateterelor centrale înainte de operații, deseori e nevoie de el chiar în sala de operații.

Acum medicii din Secție de cardiochirurgie împrumută ecograful de la Cardiologie, ceea ce e incomod și creează probleme în plus la cardiologie pentru că perturbă  fluxul consultațiilor programate. E clar că e nevoie de un ecograf și la Cardiochirurgie!

L-am găsit! Un ecograf Philips CX50 –  un standard în ecografia cardiacă https://philips.to/3n3e7Eo. E mobil și ușor de manevrat chiar în sala de operații. E echipat cu două sonde de ecografie și suportul mobil inclus.

Ecograful recondiționat costă 13.000 euro cu transport și TVA cu tot. Ne ajuți să strângem banii pentru el?

Îți mulțumim din inimă!