Florin a aleargat 6h pe scari pentru Inima Copiilor

 

Ionita Florin Asociația Inima Copiilor

100% Complete
660 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Salut,

M-am apucat de alergat la începutul acestui an, din dorința de a putea termina un maraton. Acum alergarea a devenit o constantă a vieții mele, o modalitate de a-mi depăși limitele, de a fi un om mai bun.

Pe data de 26 octombrie am alergat timp de 6 ore pe scări în cadrul evenimentului Steps for Life, atât din dorința de a-mi testa limitele cât și pentru proiectul asociatie Inima Copiilor "Andrei Gligor pana in Sahara" ce isi propune sa stranga fondurile  necesare cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti. 

E simplu. E dramatic, dar simplu: fara acest aparat, multi dintre copiii nascuti prematur in Romania risca sa orbeasca. 

Din cei 29.000 euro necesari aparatului s-au strans 19.000 si cu ajutorul nostru al tuturor putem strange suma ramasa.

In numele Inima Copiilor va multumesc pentru orice donatie facuta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraisi

 

6 Donații

07 Nov 2013
Donatie pentru "RetCam" pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti
06 Nov 2013