Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Andrei Gligor pana in Sahara @ Vertical Challenge - Steps for Life Edition

Dată: 26 October 2013
De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat p
[ Show more ]

5

Galantomi:

20

Donații:

2,610 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraising.

Andrei Alexandru Gligor va pune şi de data aceasta la bătaie picioarele sale şi va fi unul din sportivi care vor alerga la ediţia beta.

Eu zic că mult de muncă nu mai e şi e foarte păcat că acest proiect să nu se finalizeze. Nu de alta dar nouă secţie de la Marie Curie se va deschide foarte curand aşa că un Retcam s-ar potrivi la fix acum.

Alex şi Enona caută de multe luni un aparat care să se încadreze în cei 19.000 de euro strânşi până acum, dar nu prea au avut noroc. Mă gândesc însă că punând şi noi umărul şi crescând un pic acel buget vor avea şanse mai mari.