Andrei alearga pe scari pentru Inima Copiilor

 

Andrei Gligor Asociația Inima Copiilor

16% Complete
80 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații

Numele meu este Andrei Gligor si din iunie 2012 am alergat peste 5000 km pentru a oferi sansa la o viata normala nou nascutilor de la spitalul Marie Curie. Scanerul retinian, RetCam pe care impreuna cu Asociatia Inima Copiilor ne dorim sa-l cumparam, costa 29.000 euro si poate salva de la orbire sute de nou nascuti anual. E mult, e putin, va las pe dumneavoastra sa judecati. In ceea ce ma priveste, au mai ramas de strans 10.000 de euro din cei 29.000 si tot ce stiu este ca voi continua sa alerg kilometru cu kilometru pana ce impreuna vom reusi sa aducem lumina in ochii micutilor de la Marie Curie. Pentru ajutorul vostru, atat eu cat si Inima Copiilor va multumim din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraisi

 

2 Donații

La Multi Ani de sfantul Andrei! Sa ai putere sa duci proiectele pe care ti le propui la indeplinire cu entuziasmul cu care alergi o cursa. Oana si Gaby
29 Nov 2013