Traian-Cristian David-Matei alearga pentru Inima Copiilor

 

Traian-Cristian David-Matei Asociația Inima Copiilor

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Salutare,   Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg la Vertical Challenge pentru Inima Copiilor. Motto-ul meu este: "Si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti, atunci ai dreptate." (Henry Ford)   Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la crosurile caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, etc.   M-am alaturat cu entuziasm misiunii Asociatiei "Inima Copiilor", organizatie nonguvernamentala constituita in ianuarie 2006. Scopul acesteia este de a ajuta copiii cu probleme medicale, in special cu afectiuni cardiace. Unul din proiecte este strangerea a 29.000 Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.   Am incredere ca impreuna putem reusi! :D   Multumesc anticipat!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraisi

 

1 Donații

Multa credinta si succes! :D
28 Oct 2013