Ioana-Cristina Ciucă - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

In urma unor eforturi usoare, datorita aparitiei unei dureri toracice, mama mea a fost internata intr-un spital din Rieti, Italia. A fost supusa unei examen ecocardiografic care a confirmat valvulopatia mitro-aortica.

Pe 28.10.2010, a urmat o interventie chirurgicala ce a presupus inlocuirea valvei mitrale cu o proteza mecanica la Policlinica Universitara Agostino Gemelli din Roma. (Mentionez ca unchiul meu se stabilise de ceva timp in Italia, si datorita lui a fost posibila aceasta interventie.)

...

DARUL cel mai frumos pe care l-am primit si de care ma bucur in continuare, este mama mea. (Vreau sa iti multumesc ca mi-ai oferit ce imi trebuia, si nu mi-ai vorbit niciodata de cat a costat - cat efort si cate sacrificii. Acum imi dau seama ca mi-ai dat tot ce era mai bun, indiferent de costul lor. De exemplu, respectul, iubirea, cat si, zilele si noptile de grija.)

 

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

4 Donatii

19 Dec 2017

Dragos

50 RON
Ho Ho Ho! Craciun fericit!
19 Dec 2017
la multi ani! felicitari !
19 Dec 2017
Sanatate!
18 Dec 2017