Cristina Bicu - Asociația Inima Copiilor

Cristina Bicu: Pentru ca pot si pentru ca vreau - Alerg pentru Inima Copiilor

286 RON Donatii stranse
13.619047619048% Complete
2,100 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput sa alerg acum 8 luni cu …2 saptamani inainte de un maraton la care m-am inscris numai ca sa vad daca imi pot depasi propriile limite. Am alergat la stafeta, 10 km - enorm pentru mine, socotind pregatirea fizica pe care o aveam. Insa am reusit, iar sentimentul pe care l-am avut cand am terminat cursa a fost ca pot face orice, absolut orice prin vointa si motivatie si, bineinteles, ar ajuta mai mult si antrenamentul si perseverenta :)

De atunci am continuat sa alerg, iar anul acesta mi-am setat un nou obiectiv – sa alerg 21 km! Iarasi enorm pentru mine, dar stiu ca voi reusi cu sustinerea voastra si cu motivatia pe care mi-am ales-o.

Am ales sa alerg pentru Inima Copiilor pentru ca orice copil are dreptul la sansa unei vieti sanatoase si fericite.  Cu sustinerea noastra, acesti copii pot depasi boala de care nu ei sunt vinovati. Da! Participarea la maraton m-a invatat ca putem face tot ceea ce ne propunem, iar anul acesta eu imi propun sa ajut cat pot si cum pot copiii care au nevoie de noi.

Impreuna cu voi, putem acorda o sansa la viata copiilor bolnavi de inima. Haideti sa ajutam Centrul de Cardiochirurgie Marie Curie, prin intermediul asociatiei Inima Copiilor.

Orice suma, oricat de mica, este binevenita!

Pentru ca PUTEM! Trebuie doar sa vrem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

7 Donatii

georgiana d

100 RON
Bafta Cris!
16 May 2014

Diana Calin

20 RON
16 May 2014

Florin Serbu

21 RON
Sustin dezvoltarea centrului de la Marie Curie!
16 May 2014

CONSTANTINESCU Bogdan

30 RON
Doamne ajuta!
15 May 2014

Loredana Florica

10 RON
Go, Lina! :)
15 May 2014

ELENA LINA

30 RON
15 May 2014

Adela Szatvanyi

75 RON
Cred in Lina. Cred in Asociatia Inima Copiilor.
13 May 2014