Maria Rus - Asociația Inima Copiilor

Maria Rus: Alerg primul meu maraton in beneficiul Inima Copiilor - Maraton Apuseni 2014

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg de 8 luni. Am inceput sa alerg pentru neputinta mea. Intai in jurul blocului. Apoi pe bulevard. Am continuat in parc. In jurul parcului. Apoi am luat orasele la rand.

Cand am terminat de alergat pentru mine, am inceput sa alerg pentru altii. Pentru suferinta. Pentru o initiativa de alinare.

Am luat coclaurile neumblate la rand. Apoi au urmat muntii. Pe ploaie. Pe zapada. Pe ceata. Noaptea. Pe ninsoare. Pe gheata.

Imi place proverbul - daca nu poti hrani 100 de oameni, hraneste unul singur. Sunt constienta ca ce fac eu e putin. Afiliindu-ma cu altii care incearca si ei sa faca putin, reusim impreuna sa facem mai mult. Iar impreuna si cu tine, si mai mult.

Pe 24 mai voi alerga primul meu maraton montan, Maratonul Apuseni, 42,8km cu o diferenta de nivel de 2230m si il dedic Asociatiei Inima Copiilor. Nu vrem sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Singura nu voi reusi, dar impreuna putem incerca sa ajutam.

Nu pentru mine, pentru inima copiilor.

Sustine-mi cauza si doneaza! Conteaza fiecare banut. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Maraton Apuseni ~ 2014

Maraton Apuseni este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba d

1 Donatii

[PRIVATE DONATIONS]