Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Clean TINN

Status: Fundraising

Cumpărăm lucrurile mici, dar importante (echipamente de protecție, scutece, șervețele, recipiente lapte, seringi, catetere etc.) ca medicii de la Terapie intensivă nou-născuți Marie Curie să își îngrijească în siguranță pacienții.

Poți să ne ajuți?

[ Show more ]

45,082 RON

Raised:

9

Supporters:

305

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Infecțiile în spitale ucid. Știm cu toții asta, iar știrile și scandalurile din ultimii ani ne-o confirmă din plin.
Când am construit secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie (noi îi spunem TINN), ne-am gândit la spațiu și dotări, dar și la cum putem limita transmiterea de infecții. Contează fiecare detaliu: aerul să fie steril, pereții curați, cum deschizi ușa, când te speli pe mâini, cum atingi copiii... E simplu: un mic amănunt înseamnă o infecție mai puțin și un copil care poate pleca acasă!

E nevoie să cumpărăm echipamente de protecție pentru cadrele medicale și pentru părinții care își vizitează copiii. E nevoie de echipamente nu doar acum, în plina pandemie Covid-19, e nevoie de ele tot timpul! 

E nevoie de tot felul de multe consumabile: recipiente sterile pentru lapte, tetine, suzete, seringi, catetere, scutece, șervețele igienice, tot felul de lucuri mici, dar fără de care medicii nu pot lucra.

In 2019 am strâns banii necesari pentru o mașină de spălat cu barieră termică cu care să fie dezinfectate hăinuțele și lenjeria copiilor. Mașina de spălat a costat puțin peste 9.000 de euro (9.056 euro), calandru / mașină de călcat (3.840 euro) și cu uscător (2.984 euro) 

Pentru doctorul Cîrstoveanu și pentru echipa lui de la TINN, toate acestea sunt măsuri de siguranță pentru a exclude orice posibil risc de contaminare pentru un copil aflat în stare critică si standardul în îngrijirea nou-născuților prematuri sau cu grave probleme de sănătate .

Îți mulțumim din inimă!