Octavian Radu - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

150 RON Donatii stranse
3% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îmi imaginez cei 850 de copii care au nevoie de consult cu aceste mici aparate.

Imi imaginez cum bat inimile lor, cum aceste aparate ar putea detecta artimiile ori ar putea inregistra anomalii si medicii ar recomanda conduita terapeutica corecta.

Pentru ei! Pentru ei imi doresc sa strangem aceasta suma si sa cumparam holterele. Fiecare dintre noi putem contibui ca acesti 850 de copilasi sa fie monitorizati corect.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

29 Apr 2021

Andreea As

100 RON
28 Apr 2021