Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Maria Balaj Asociația Inima Copiilor

100% Complete
955 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Azi, de ziua mea, sărbătorim viața, acest dar neprețuit cu care am fost binecuvântați.

Pentru cei care v-ați gândit să îmi oferiți un cadou de ziua mea va sunt recunoscătoare si va rog sa redirecționați acest dar către proiectul Asociației Inima Copiilor.

Pentru cei care nu doriți să îmi oferiți un cadou însă doriti să faceți un BINE, va sunt recunoscătoare și va rog sa nu ezitați să faceți acest bine donând cat puteți către proiectul Asociației Inima Copiilor. 

Bucuria merge mai departe!

 

Cu mulțumiri și plină de recunoștință, 

Maria


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie este cea mai modernă din Sud-Estul Europei. Îngrijește permanent mai mulți pacienți decât numărul de locuri, iar lista de așteptare nu se termină niciodată. 

Vrem să o extindem!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Maria

250 RON
22 Aug 2022

Ana Florica Jeler

150 RON
La mulți ani!
18 Aug 2022

Adrian Madalina Anastasia

100 RON
18 Aug 2022
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE 🥳
18 Aug 2022
18 Aug 2022
Din inima pentru inimi!
18 Aug 2022

Ruxandra Balaj

105 RON
18 Aug 2022