Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Lavinia Pinzariu Asociația Inima Copiilor

73% Complete
730 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Din inimă pentru inimile speciale!❤

El este Tiberiu inimioara mea specială! Desi inainte sa se nască nu i se dadeau mari sanse Tiberiu este cel mai nazdravan copil! Tiberiu a suferit două intervenții pe cord deschis, ultima anul acesta in mai la spitalul Marie Curie, si desi a fost pe cele mai buni mâini condițiile din spital necesită multe îmbunătățiri. Pentru Tiberiu si pentru toate inimile speciale care se luptă pentru viață in fiecare zi să ne facem bine! Să facem bine si sa dăm mai departe, puțin câte puțin se face mult! Orice donație contează! Mulțumim din ❤!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Anonymous

30 RON
20 Sep 2022

Andreea

50 RON
19 Sep 2022
18 Sep 2022
Din inimă! La mulți ani! 🙏❤️
18 Sep 2022
18 Sep 2022
18 Sep 2022

Anonymous

150 RON
17 Sep 2022
Lavinia Pinzariu : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea