Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Cristina Rizea Asociația Inima Copiilor

3.7% Complete
185 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru nou- născuț îi care vin pe lume cu boli grave.

La Spitalul Marie Curie e cea mai bună Secție de terapie intensivă nou- născuți din România. Cea mai modernă din Sud-Estul Europei. De 8 ani sunt tratați aici aproape 400 de copii din toată țara anual.

Dar secția e prea mică ! Cele 27 de locuri de acum nu ajung. Tot timpul sunt în secție mai mulți pacienți decât locuri, și există și o listă de așteptare care nu se termină niciodată. Iar un nou- născut a cărui viață e în pericol nu poate aștepta!

Cu ajutorul tău, secția se poate extinde cu un încă un corp, asta înseamnă încă 20 de locuri, o sala de operații, RMN neonatal dedicat, spații pentru părinți etc.

Cunosc bine secția, am încredere în oamenii care au costruit-o și în oamenii minunați care lucrează acolo. Haide să îi ajutăm să poată salva mai mulți nou- născuți.

În loc să îmi faci mie un cadou de ziua mea, fă un cadou Asociației Inima Copiilor.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie este cea mai modernă din Sud-Estul Europei. Îngrijește permanent mai mulți pacienți decât numărul de locuri, iar lista de așteptare nu se termină niciodată. 

Vrem să o extindem!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Cu drag! Sa traiesti cu numele
25 Apr 2021

Anonymous

150 RON
25 Apr 2021