Adriana Spiridon - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,028 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor,

Se apropie ziua mea de nastere si nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către asociatia "Inima copiilor!" care, de ani buni, ajuta copilasii cu boli cardiace si nu numai.

In Romania se nasc anual peste 1.000 de copii cu probleme si malformatii cardiace grave. Merita sa fie ajutati  sa creasca sanatosi si fericiti, ca parintii lor si Statul roman sa nu mai cheltuiasca sute de mii de euro cu tratamente si interventii chirurgicale in strainatate.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

400 RON
08 Feb 2021

Anonymous

150 RON
14 Jan 2021

Anonymous

50 RON
13 Jan 2021

CAFR

68 RON
13 Jan 2021
La multi ani cu sanatate si multe bucurii si realizari pe toate planurile!!! <3 <3 <3
13 Jan 2021