Maria Dobroiu - Asociația Inima Copiilor

O inima in dar

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În mai puțin de 2 săptămâni  vine ziua mea! Yeey! Împlinesc  frumoasa vârstă  de 27 de ani și cum de mică  făceam  liste cu cadourile mult visate, am respectat "tradiția" și anul acesta. Doar că făcând  un review al lucrurilor de care aș avea nevoie, am realizat că nu am de bifat mai nimic pe lista ce mai ieri era plină. Am o familie care mă iubește necondiționat și mă  susține  în orice, niște  prieteni extraordinari, pe care câteodată  mă  întreb  ce am facut să îi  merit și the job of my dreams. So, long storyshort, am decis ca anul acesta să împart  măcar  puțin cu cei care nu sunt atât  de norocoși ca și mine și  au nevoie de ajutor! :)... Așa că cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face, este să  fii alături de mine și în loc să-mi  cumperi un cadou, să donezi banii acestei cauze dragi mie!

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

5 Donatii

Holly

40 RON
Cu drag Pentru ca inima fiecărui copil să poată lupta pentru viață. Pentru ca toate mamele să se poată bucura de copilașii lor. Și împreună să adune multă dragoste, zi după zi.
25 Sep 2019

Melania

30 RON
Din inimă pentru inimi de copii
25 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Din inimă pentru inimi de copii.
25 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Love you Maria! La multi ani fericiti si binecuvantati!!
24 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Love
24 Sep 2019