Emanuela Seiciu - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

De ziua mea, mă gândesc la copiii din Secția de Terapie intensiva nou-născuți de la Spitalul Marie Curie. Aceasta secție a fost construită in anul 2013 și este cea mai bine bine dotată secție din țară și una dintre cele mai bune din Europa. Aici ajung cele mai grave cazuri de nou născuți din România. În aceasta secție, unică în România, părinții pot petrece toată ziua împreună cu copiii lor. Din păcate sunt aici și copii care, deși sunt in stare gravă, sunt vizitați foarte rar sau chiar deloc de părinți.

Acești bebeluși trebuie sa simtă că există oameni care luptă pentru ei și că, de fapt, nu sunt singuri. Sunt lângă ei oamenii de la Asociația Inima Copiilor și mulți, mulți voluntari din programul “Niciun copil singur in spital”.

Copiii au nevoie atât de prezenta noastră, cât și de lucruri materiale: scutece, șervețele, alimente speciale sau medicamente. Pe lângă lupta pe care o duc în încubatoarele lor, nu ar trebui sa resimtă și lipsa acestor lucruri. Haideți să fim alaturi de ei atât cât putem.  

Așadar, vă rog să donați pt bebelușii care au atâtea nevoi și să-I ajutați, astfel, în lupta lor pentru viață.

Vă mulțumesc din inimă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Niciun copil singur in spital

Program de voluntariat profesionist dedicat copiilor internați la Terapie intensivă nou-născuți la spitalul Marie Curie din București

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!