Sunt Daniel si alerg pentru Inima Copiilor

 

DANIEL HORHOGEA Asociația Inima Copiilor

100% Complete
590 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Salut,

Numele meu este Daniel Horhogea am 30 de ani si sunt din Bucuresti . Ca si hobby-uri imi place sa alerg , sa inot , sa calatoresc , sa fac sport intr-un cuvant. Sunt o fire ambitioasa , optimista caruia ii place tot timpul sa isi testeze limitele .  

Dupa un semimaraton , maraton, un trail race ,cred ca a venit timpul pentru o noua provocare din punct de vedere fizic si psihic si in acelasi timp o sa ajut , impreuna cu Inima Copiilor copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace.   

Daca ti-a placut povestea mea , ma poti ajuta sa strang fonduri pentru copii ingrijiti de Inima Copiilor , prin donatiile dvs sunt sigur ca putem insenina chipurile greu incercate     


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraisi

 

6 Donații

Sa ai noroc!
30 Apr 2014
Bafta!
10 Dec 2013
28 Oct 2013
27 Oct 2013
Bafta!
25 Oct 2013