Delia Moaca: 21 km pentru Inima Copiilor

 

Delia Moaca Asociația Inima Copiilor

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Daca ai vreodata ocazia sa faci un bine, fa-l, lumea are nevoie de el.

Anul trecut, in data de 23 iunie, am alergat 21 de km la Maratonul Apuseni si mi-am promis ca voi reveni in anul urmator pentru un rezultat mai bun. Anul acesta ma tin de promisiune si am sa dedic aceasta cursa Asociatiei Inima Copiilor. Numele meu este Delia, am 17 ani si am decis sa contribui la strangerea de fonduri pentru viata nou-nascutilor ce au nevoie de ajutorul meu, de ajutorul nostru.

Anual, zeci de copii mor in Romania din cauza lipsei de conditii, personal, instrumente, etc. Cu putin ajutor, putem reduce semnificativ acest numar, trebuie doar sa ne deschidem ochii si inimile catre o lume mai buna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

Maraton Apuseni este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km. Ambele trasee se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, p

 

2 Donații

08 May 2014
08 May 2014
Delia Moaca : Asociația Inima Copiilor
Delia Moaca: 21 km pentru Inima Copiilor