Cel mai frumos cadou de ziua noastra

 

Andrea Rujoiu Asociația Inima Copiilor

100% Complete
5,854 RON
Sumă strânsă
5,845 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cel mai frumos dar pe care il primim in viata sunt familia si copiii nostri. Baietii nostri, ambi nascuti cu detresa respiratorie severa, au avut norocul sa beneficieze de tratamentul adecvat si grija personalului medical competent din sectiile de terapie intensiva a doua spitale din Romania. Atunci am inteles cat este de important ca sectiile de terapie intensiva pentru nou nascuti sa aiba capacitatea si echipamentul adecvat pentru salvarea bebelusilor nascuti cu probleme.

In fiecare zi, in Romania, zeci de nou-nascuti cu probleme grave mor, nu din cauza unui tratament prost, ci din cauza faptului ca nu ajung sa fie tratati - acesta este cosmarul copiilor care nu au loc, care sunt pusi pe liste de asteptare…

Teodor implineste acum 16 ani.  Primele 5845 de zile fericite impreuna, completi si recunoscatori.

De ziua noastra, Teodor si cu mine, ne dorim ca mult mai multe familii sa traiasca aceeasi bucurie. In acest an special, ne dorim sa fiti alaturi de noi si sa ne ajutati sa contribuim la dezvoltarea unui centru de excelenta pentru ingrijirea nou-nascutilor si prematurilor cu afectiuni medicale critice.

Banii colectati merg la Asociatia Inima Copiilor, pentru extinderea Sectiei de Terapie intensiva nou nascuti a Spitalului Marie Curie cu 20 de locuri.

______________________

The most beautiful gift we receive in life are our family and our children. Our boys had, both, respiratory distress syndrome at birth. We have been lucky to benefit of the adequate treatment and professional medical care the Neonatal Intensive Care Units of two different hospitals in Romania. We understood then, how important it is for the Neonatal Intensive Care Units to have the capacity and the right equipment to save the newborn babies with severe conditions.

Every day, in Romania, dozens of newborns with serious medical problems die, not because of the poor treatment, but because they do not have the chance to get any treatment. This is the nightmare of children who cannot find a free bed and are put on waiting lists…

Teodor turns 16 this year. The first 5845 happy days together, complete and grateful.

For our birthdays, Teodor and myself wish that more families can live this joy and happiness. In this special year we wish you to join us and help us contribute to the development of a centre of excellence for the care of newborns and premature babies with critical medical conditions.

The money collected go to the The Heart of Children Association (Inima Copiilor), for the extension of the Neonatal Intensive Care Unit of the Marie Curie Hospital with 20 new beds.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie, cea mai modernă din Sud-Estul Europei, îngrijește permanent mai mulți pacienți decât numărul de locuri. Lista de așteptare nu se termină niciodată. 

Vrem să extindem secția!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

Anonymous

900 RON
22 Sep 2021

Andy

300 RON
Frumoasa idee, la mulți ani frumoși oameni!
10 Sep 2021

Teodora

100 RON
La multi ani fericiti!
10 Sep 2021
La Mulți Ani!
10 Sep 2021
10 Sep 2021

Di si Bogdan Georgescu

354 RON
La multi ani, Andreea si Teo! Sa aveti parte de bucurii in fiecare zi! Mult succes si spitalului pentru realizarea acestui proiect frumos!
08 Sep 2021
08 Sep 2021
O frumoasa initiativa, din partea voastra. Mult succes!
06 Sep 2021

Corina

500 RON
05 Sep 2021

Anonymous

1,000 RON
<3<3
04 Sep 2021
525 RON
O initiativa superba, copil bun si frumos! La multi ani!!!
03 Sep 2021
400 RON
Pt Teo
01 Sep 2021

Fam. Radu

500 RON
La multi ani, dragilor! Va felicitam pentru inimoasa initiativa, Bravo 👏!
27 Aug 2021
Andrea Rujoiu : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou de ziua noastra