Cel mai frumos cadou = BINE pentru nou-născuți

 

Roxana Malinetescu Asociația Inima Copiilor

100% Complete
800 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, îmi doresc să facem un bine împreună și să ajutăm la extinderea secției de Terapie intensivă pentru nou-născuți de la Marie Curie.

Cele 27 de locuri nu sunt suficiente și sunt mereu între 10 și 30 de copii pe lista de așteptare. Este nevoie de construcția unui nou corp pentru extinderea secției actuale; hai să facem împreună acest lucru posibil! 

Împreună suntem mai buni!



Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie, cea mai modernă din Sud-Estul Europei, îngrijește permanent mai mulți pacienți decât numărul de locuri. Lista de așteptare nu se termină niciodată. 

Vrem să extindem secția!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Eva si Matei

400 RON
01 Jul 2021

Livrare: 18.03.2021, ora 11.00.

100 RON
La multi ani, Rox!
29 Jun 2021

Anonymous

300 RON
La mulți ani!
29 Jun 2021
Roxana Malinetescu : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou = BINE pentru nou-născuți