Cristina Camelia Rizea - Asociația Inima Copiilor

De ziua mea îmi doresc...

300 RON Donatii stranse
6% Complete
5,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ziua mea îmi doresc viață! Îmi doresc viață pentru toți bebelușii care se nasc prea devreme sau cu probleme și au nevoie de ajutor. Îmi doresc viață ca nimeni să nu mai fie nevoit să îmbrățișeze o piatră rece în locul propriului copil. 

O secție de terapie intensivă pentru nou născuți face diferența dintre viață și moarte. În România mor prea mulți copii... se nasc prea puțini, și se duc prea mulți. 

Dacă vrei să-mi faci o bucurie de ziua mea, nu-mi aduce flori, nu vreau cadouri. Cel mai frumos cadou ar fi pentru mine să văd secția asta inaugurată. Să văd bebelușii acolo, primind o șansă la viață. E în puterea ta să mă faci fericită de ziua mea. 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

2 Donatii

Viata!
22 Apr 2019

Anonymous

150 RON
Multumesc!
21 Apr 2019