Iulia Ioanas - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

875 RON Donatii stranse
43.75% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Nothing is more beautiful then sharing the happiness with those in need. This year I decided to give my birthday a cause dear to me. The most beautiful gift you can make me is participaitnig for this cause with me. For my Birthday I wish to raise money for the Romanian babies with medical problems. I think this cause is extensive and can help babies with various problems through this organisation.

If everyone can spend 2-3 euros, together we can raise some money to help these angels in pain.

The donations will be sent to build a new department of therapy for newborns in Constanta, a Romanian city. They department wasn' t renovated since 50 years ago. So it will help enormously to have a modern department for the newborns!
Thank you very much, friends!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.
De ziua mea doresc sa organizez aceasta strangere de fonduri pentru bebelusii din Romania. Am decis sa donez banii acestei organizatii care se ocupa de probleme variate.
Daca fiecare dintre noi poate dona 10-15 lei, impreuna putem strange o suma care sa ii ajute putin pe acesti micuti!
Va multumim, prieteni!
Împreună suntem mai buni!

Donatiile pe care le primim pentru Sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Constanta ne ajuta sa aducem la standardele de astazi aceasta sectie care nu mai fusese renovata de exact 50 de ani. Va fi un spatiu modern, amenajat constiincios, cu aer tratat, cu gaze medicale si toate dotarile necesare, pe scurt, un spatiu sigur si prietenos cu copiii si familiile lor. Am reconstruit totul, continuam cu amenajarile interioare si vom sustine sectia si in viitor cu cele necesare pentru ca noi nu investim si plecam, ci continuam sa avem grija de sectiile pe care le-am construit. Mai multe despre proiect gasesti pe www.NouNascutiConstanta.ro


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

7 Donatii

Anonymous

50 RON
Dăruiești bine,primesti bine! La Mulți Ani!♥️
06 Mar 2019
La multi ani frumosi :) Briana
05 Mar 2019
04 Mar 2019
04 Mar 2019

Anonymous

75 RON
03 Mar 2019

Anonymous

300 RON
03 Mar 2019

Ela

100 RON
La Multi Ani, Iulia! Sper ca dorinta ta sa se implineasca. :)
28 Feb 2019