Vlad Ilaș - Asociația Inima Copiilor

Anul ăsta vreau ca ziua mea să conteze!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De obicei sunt trist de ziua mea. Nu-mi place trecerea anilor, nu-mi place că îmbătrânesc, nu-mi place că ne trece viața atât de repede. Și totuși, ce nimicuri sunt gândurile astea față de problemele reale ale lumii noastre imperfecte.

Așa că anul ăsta vreau să fiu fericit de ziua mea. Fericit că pot să ajut niște copii condamnați de viață mult prea devreme.

Eu cred că niciun copil nu ar trebui să fie bolnav.

Și încerc să ajut cât de mult pot, uneori chiar peste limita posibilităților. Pentru că puțin de la mine, puțin de la tine, puțin de la mulți și se face mult și contează! Cred cu tărie că 20 de lei, 30, 50 de lei nu te fac nici mai bogat, nici mai sărac. Poate chiar și 1000, depinde câți bani ai în cont.

Așa că, te rog, gândește-te la o sumă pe care nu te-ar deranja să o pierzi pe stradă și doneaz-o Asociației Inima Copiilor, care pe bune face niște lucruri grozave!

Nimic nu se compară cu bucuria de a ajuta!

Fă-mă fericit de ziua mea! Donează! Fă-te fericit!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!