Ayser Rasid - Asociația Inima Copiilor

Daruieste 1 zi din 365!

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna,

Iti multumesc ca mi-ai daruit atentia si o parte din timpul tau!

Crezi ca poti sa intinzi si o mana de ajutor celor mai putin "fericiti"?

Cum? De ce?

Pentru mine (Aysel) una din cele mai dureroase realitati ale prezentului este faptul ca in tara in care traiesc atat eu cat si tu...nu putem sa mergem intr-un spital sau clinica de la stat decat cu inima stransa datorita lipsei de conditii, aparatura si de multe ori cadre medicale competente.

Eu cel putin stiu in ce conditii sunt primiti si cum sunt tratati pacientii (doar am lucrat 4.5 ani vazand sistemul indeaproape).

Insa eu fac parte dintre cei norocosi care au avut mereu parte de servicii medicale private, poate si tu la fel. Insa cei mai putin norocosi?

Dar de ce mi-ar pasa mie?

Nu stiu? Normalitate, bunatate sau poate doar de dragul meu?

Asa ca te rog eu, in loc sa dai 5 lei pe o felicitare sau 50 de lei pe un buchet de flori daruieste-i copiilor, doneaza-i pentru Inima Copiilor! Eu am ceea ce imi doresc de ziua mea - sanatate!

Iti multumesc din suflet!

Aysel :) 

P.S. - In poza cu mine este baietelul unei prietene, nu este al meu :D 

 

 

Daca vrei sa sustii si tu o cauza de ziua ta si sa strangi fonduri poti accesa link-ul de mai jos si mai departe te vor ajuta membrii asociatiei sa iti creezi pagina ta de donatii, cool nu?galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

1 Donatii

Anonymous

50 RON
Esti minunata!
06 Feb 2019