Nicusor Szaiff - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In 1995 fiica mea Isabela s-a nascut in aceasta sectie a Spitalului Constanta. Majoritatea copiilor vostri s-au nascut in aceasta sectie. Sint convins ca nu (mai) este nevoie sa descriu sentimentele care ne-au implinit si ne-au facut sa simtim in acele momente ca putem atinge cerul, Luna si stelele.

Totusi, nu trebuie sa trecem cu vederea tocmai conditiile materiale (de fapt lipsa lor) pe care le-am intilnit acolo si cu care, zi de zi, personalul acestei sectii s-a confruntat. De ceva timp citeva organizatii cu suflet mare se implica pentru schimbarea decisiva si completa a sectiei de Terapie Intesiva Nou-nascuti din spitalul Constanta.

Este o realitate trista, dar in lipsa oricaror investitii si implicari directe a statului, a guvernului Romaniei de-alungul anilor din motivele binecunoscute i.e. coruptie, nepotism, incompetenta, singura alternativa este implicarea noastra si participarea nemijlocita la acest proiect.

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Tocmai de aceea, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi mie  https://nounascuticonstanta.ro/proiect/

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

4 Donatii

30 Sep 2018
29 Sep 2018
Sanatate
25 Sep 2018
18 Sep 2018