Ioana Naidin - Asociația Inima Copiilor

Cel mai frumos cadou de ziua mea

650 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie: prima bancă de lapte matern din România.

Laptele matern este cea mai bună hrană pe care o poate primi un copil. E cel mai sănătos, îl ajută pe cel mic să crească bine, să aibă o imunitate bună şi să fie sănătos ca adult.
Pentru prematuri sau nou-născuţii cu probleme, laptele matern e vital!

Iar copiii care nu pot primi lapte de la propria lor mamă, îl vor putea primi de la banca de lapte! Lapte testat, pasteurizat, sigur, sănătos!

Asta vrea să facă Asociația Inima Copiilor în Secția de Terapie intensivă nou-născuți de la Spitalul Marie Curie: prima Bancă de lapte matern din România.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Prima banca de lapte matern din Romania

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

4 Donatii

Anonymous

300 RON
30 Oct 2017
29 Oct 2017
28 Oct 2017

Anonymous

200 RON
28 Oct 2017