Eugeniu Dedov - Asociația Inima Copiilor

Alerg la Maratonul Internațional București pentru Inima Copiilor

410 RON Donatii stranse
82% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, mă numesc Eugeniu Dedov şi vin din Republica Moldova să alerg la Maratonul Internaţional Bucureşti pentru Inima copiilor.

Această cauză îmi e foarte apropiată, fiindcă, pe când avea 7-8 ani, surioara mea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la inimioară, anevrism de la naştere şi încă alte complicaţii. Acum că e deja la liceu, e sănătoasă şi fără de probleme.

E nevoie să susţinem Asociaţia Inima Copiilor şi secţia de cardiochirurgie de la Marie Curie pentru ca să putem beneficia de intervenţii chirurgicale în ţară, să putem diagnostica corect problemele cardiologice la Bucureşti, scutind părinții de cheltuieli mari cu tratamentele în străinătate.

Alerg de puţin timp, dar am găsit în alergare acel refugiu de care aveam nevoie şi posibilitatea de a dedica efortul meu unor cauze. Când alergi, oricât de obosit ai fi sau lipsit de chef, ştii că o faci pentru o cauză şi că sunt oameni care te susţin prin donaţii, prin distribuiri şi pe care nu ai voie să-i dezamăgeşti. Într-un fel suntem obligaţi să ajungem la finish!

Împreună vom reuşi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

Victoria Comardicea

300 RON
25 Sep 2014

Victoria Comardicea

50 RON
25 Sep 2014

Un Anonim

30 RON
Ma bucur cand vad oameni ca tine!
09 Sep 2014

no body

30 RON
19 Aug 2014