Gabriel Solomon - Asociația Inima Copiilor

GO Lifetime UltraMarathon

4,000 RON Donatii stranse
100% Complete
4,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Luni, 23 iunie, vom lua startul la cea mai lunga cursa din viata noastra: GO LifeTime ULTRAMARATHON.
Cu bucurie in suflet avem placerea sa va invitam sa fiti alaturi de noi la startul unicei editii a acestei curse.

Aceasta invitatie vine atasata cu o inscriere asigurata si un wildcard gratuit pentru taxa de participare. Aveti totusi oportunitatea sa directionati o suma catre cauza oficiala a evenimentului: Asociatia Inima Copiilor, pentru susținerea Sectiei de Terapie Intensiva Nou Nascuti din cadrul Spitalului Marie Curie. Daca optati pentru acest lucru o puteti face alaturi de gandurile bune cu un click pe butonul de doneaza.

Va asteptam cu drag la start!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Dăruiește nunta ta ~ 2014

Dacă nu vreți sa vă faceți o nuntă cu dar, vă oferim o alternativă și mai bună. Să vă faceți o pagină pe Galantom unde invitații la nunta voastră să doneze banii pe care vi i-ar fi dat

12 Donatii

Iuliana Marisca

Asa cum orice suflet de copil este o binecuvantare si o minune pentru orice parinte, asa a-ti fost si voi pentru acesti micuti ingerasi care au nevoie de orice mic ajutor, iar poate pentru parintii acestor micuti a-ti fost o licarire de speranta! va dorim multa fericire, sa va respectati unul pe altul, sa va indepliniti toate visele si dorintele , iar cel mai important, va dorim ca iubirea voastra sa nu aiba linie de Finish!;)cu mult drag cei de acasa :)!
22 Jul 2014

Andreea Pal

Oana, Gabi, As vrea sa fac donez si eu 250 lei pt Asociatia Inima Copiilor.
12 Jul 2014

Daniel Mereuta

Casa de Piatra! Numai bine va doresc!
09 Jul 2014

Marius Milescu

Felicitari!!! Casa de piatra! :)
02 Jul 2014

catalina nica

02 Jul 2014

monica szabo

Casa de piatra!
02 Jul 2014

stan and tania georgievs

Dearest ours Oana and Gabi, so much expected and peak performance event. We, a bit more experienced of you in this context, wish you lots of Love, Trust, Sharing, Patience and Support on this journey...and one more key for success 'the wife is always right' (tested many many times) :) Tania and Stan
01 Jul 2014

Ramona si Andrei

"If you want to go fast go alone. If you want to go far go together" Sa aveti un ultramaraton plin de iubire si cat mai multe realizari!
23 Jun 2014

Rares Ieana Simona Catalin Stroe Reiter

Sunteti frumosi. La fel ca ceea ce faceti.
22 Jun 2014

Ana-Maria Manole

Sa aveti grija unul de celalalt si sa fiti cat mai fericiti alaturi de cei dragi. Sa continuati sa luptati pentru cei care au nevoie de oameni ca voi!
20 Jun 2014

Ruxanda Stroe

Pentru împlinirea tuturor viselor.
19 Jun 2014