Delia Moaca - Asociația Inima Copiilor

Delia Moaca: 21 km pentru Inima Copiilor

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca ai vreodata ocazia sa faci un bine, fa-l, lumea are nevoie de el.

Anul trecut, in data de 23 iunie, am alergat 21 de km la Maratonul Apuseni si mi-am promis ca voi reveni in anul urmator pentru un rezultat mai bun. Anul acesta ma tin de promisiune si am sa dedic aceasta cursa Asociatiei Inima Copiilor. Numele meu este Delia, am 17 ani si am decis sa contribui la strangerea de fonduri pentru viata nou-nascutilor ce au nevoie de ajutorul meu, de ajutorul nostru.

Anual, zeci de copii mor in Romania din cauza lipsei de conditii, personal, instrumente, etc. Cu putin ajutor, putem reduce semnificativ acest numar, trebuie doar sa ne deschidem ochii si inimile catre o lume mai buna.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

Maraton Apuseni ~ 2014

Maraton Apuseni este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba d

2 Donatii

Dana Jebelean

08 May 2014

Alina Tudor

08 May 2014