Clopotei in alergare

 

Andrei Gligor Asociația Inima Copiilor

71.5% Complete
2,145 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
1
Donații

Duminica 15 decembrie, Ro Club Maraton si Facultatea de Inginerie Electrica (F.I.E) din cadrul UPB va invita asadar in campusul Universitatii Politehnica pentru o alergare.
Clopotei in alergare (Jungle Bells Jog) este o alergare de grup, un eveniment atat pentru cei care doresc un antrenament pe traseul concursului, o alergare de recupererare dupa Baneasa Trail Race dar si un prilej sa sarbatorim impreuna venirea sarbatorilor. Scoateti de la naftalina costumul de Mos Craciun/Craciunita, cornitele de ren si clopotei si hai sa ne bucuram impreuna de o alergare frumoasa! Noi o sa venim cu apa, ceaiul si clopotei de pus la incaltari!

Cand: Duminica, 15 Decembrie, 2013
Punctul de intalnire: campusul Universitatii Politehnica, holul Facultatii de Inginerie Electrica
Ora de intalnire: 09:00 AM
Limita de locuri: 200 de persoane

Traseu: Traseul consta intr-o tura de campus in Politehnica, desigur insa ca cine doreste insa poate face mai multe ture.
Puteti vedea traseul in link-ul de mai jos:
http://gerar.ro/traseu

Donatie optionala: 30 Ron
Cei care doresc pot opta sa doneze 30 de ron catre Inima Copiilor in scopul achizitie aparatului RetCam Fundus Camera pentru noua sectie de Terapie Intensiva Nou Nascuti de la Spitatul Marie Curie.
Cei care vor dona vor primi clopotelul de alergator.
Andrei Gligor a alergat mii de kilometrii pentru acest scop, a trans peste 19.000 euro, insa are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange si diferenta de 10.000 euro.
Din donatiile colectate se vor deduce cheltuielile cu punctul de alimentare si clopotei.

Detalii despre cauza si echipament pot fi gasite in link-ul de mai jos:
http://andreigligor.ro/cauza/

Echipa de organizare
Gabriel Solomon
Diego Prada
Oana Badea
Andrei Gligor


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

Cand: Duminica, 15 Decembrie, 2013Punctul de intalnire: campusul Universitatii Politehnica, holul Facultatii de Inginerie ElectricaOra de intalnire: 09:00 AMLimita de locuri: 200 de persoane Traseu: Traseul consta intr-o tura de campus in Politehnica, desigur insa ca cine doreste insa poate face mai multe ture.Puteti vedea traseul in link-ul de mai jos:http://gerar.ro/traseu Donatie optiona