Anda Lupu - Asociația Inima Copiilor

Veselie si inspiratie pentru prima banca de lapte matern din Romania

1,050 RON Donatii stranse
52.5% Complete
2,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt una dintre mamicile care au avut destul lapte cat sa hraneasca mai mult de un copil, pentru ca am nascut gemeni, baiat si fetita. Cat timp ei au stat la Terapie intensiva, eu am colectat laptele congelandu-l cu speranta de a-l da copiilor cand iesim din spital. Din nefericire copiii mei nu au apucat sa se bucure de el si nici eu de ei...  

Am simtit nevoia sa daruiesc din inima acest lapte unui nou nascut a carui mama nu poate alapta din diferite motive sau unui copil care din motive nestiute a fost abandonat. Fara o banca de lapte care sa ateste calitatea laptelui si a da siguranta de a-l folosi, acest lucru nu a fost posibil.  

In urma cu un an a fost inaugurata la Belgrad prima banca de lapte care ofera lapte matern in primul rand copiilor nascuti prematur spitalizati la Institutului de Neonatologie. Femeile care aprovizioneaza banca sunt in majoritate mame care au nascut, care au un surplus de lapte si ai caror copii sunt inca in spital.  

De asta au nevoie si copiii nostri: prima banca de lapte matern din Romania. Cu ajutorul Asociatiei Inima Copiilor si Asociatia Consultantilor in Lactatie din Romania, banca se va deschide la Bucuresti, la Spitalul Marie Curie, iar pentru inceput e nevoie de un pasteurizator si de un aparat performant de analiza a laptelui. Este nevoie de 33.500 de euro pentru a putea fi cumparate.  

Puteti ajuta donand orice suma. Cu putin, de multe ori, se face mult!

Va multumesc!  

Daca sunteti mamica sau tatic, va ofer o pictura grozava in camera copilasului. Pe cel mic o sa-l faca fericit, iar banii primiti in schimbul acestei picturi vor fi donati pentru infiintarea bancii de lapte matern. Ma puteti contacta pe adresa andalupu111@gmail.com  

Anda Lupu  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Prima banca de lapte matern din Romania

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2015

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

10 Donatii

O V

100 RON
11 Mar 2015

:) :)

50 RON
11 Mar 2015

Alexandra Betiu

50 RON
11 Mar 2015

Sandra Bucur

50 RON
11 Mar 2015

y y

200 RON
10 Mar 2015

:) :)

200 RON
10 Mar 2015

Alexandru Popescu

100 RON
10 Mar 2015

. .

150 RON
09 Mar 2015

sandra alangiu

75 RON
03 Mar 2015

Anda Lupu

75 RON
03 Mar 2015