Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Crosul Pia Bratianu: Inima Copiilor e si inima ta

Dată: 30 May 2014
Scoala "Pia Bratianu" organizeaza prima editie a Crosului Pia Bratianu: 30 mai 2014 e ziua pe care copiii, parintii si cadrele didactice o dedica mi
[ Show more ]

1

Galantomi:

34

Donații:

7,025 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Scoala "Pia Bratianu" organizeaza prima editie a Crosului Pia Bratianu: 30 mai 2014 e ziua pe care copiii, parintii si cadrele didactice o dedica miscarii pentru a sustine voluntariatul inca de la varste fragede si a stimula responsabilizarea copiilor pentru problemele care apar in comunitate.

Prin acest eveniment, elevii scolii dau efortului lor un rost in plus: vor sa fie de ajutor copiilor bolnavi de inima de care se ocupa Asociatia Inima Copiilor. Astfel, educatia se adreseaza nu numai intelectului, ci si inimii.
Scoala Pia Bratianu demonstreaza in acest fel ca este o scoala de inimi mari, iar cea mai frumoasa echipa in crearea unei lumi armonioase este echipa parinti-copii-profesori.  

Invitatul special al crosului va fi Andrei Gligor, un tanar atlet de succes care a dedicat deja mai multe actiuni ale sale Inimii Copiilor.  

Mai multi de 1.000 – atatia sunt copiii cu malformatii cardiace grave care se nasc la noi in fiecare an. Doar cateva sute dintre ei pot fi tratati in tara, pentru multi, salvarea vine printr-o operatie in strainatate. Abia veniti pe lume, viata lor depinde de un drum pe care parintii nu au bani sa-l faca: la Bucuresti, in Italia, in Germania. Inima Copiilor isi propune sa ajute familiile foarte sarace sau copiii fara parinti care au nevoie de bilete de avion, de medicamente, de mancare, de cazare sau de alte lucruri mici, dar importante.  

Au nevoie de noi! Ne ajuti sa-i ajutam?  

Un pas in alergare, o donatie de cativa lei, un formular de 2%, orice contributie inseamna ca un copil nascut ieri cu o malformatie cardiaca grava va putea fi operat si salvat maine si cu ajutorul tau. Inseamna sansa ca el sa creasca mare si sanatos. Inseamna ca Inima Copiilor e si inima ta!