The Road & The Happiness

Sunt Silviu Cadia si imi place sa ma plimb cu bicicleta prin locuri mai putin cunoscute.

In 2015 am plecat pe bicicleta din Romania pana in Iran, intr-o aventura de 4000km ce avea sa-mi schimbe viata si felul in care privesc lumea. Anul trecut am ajuns (tot pe bicicleta) pe unul din cele mai inalte drumuri din lume, trecatoarea Khardung La (5360m) din Ladakh, o regiune din nordul Indiei, aflata in inima muntilor Himalaya. Dupa acea experienta, am hotarat sa-mi dedic timpul si o parte din viata pentru a explora pe bicicleta drumurile din Himalaya si nu numai.

Ce ma face sa continui aceasta aventura? Curiozitatea si dorinta de a explora frumusetea acestei lumi. Vreau sa impartasesc aceste experiente cu tine si sa descoperim impreuna intamplarile ce se vor ivi pe drum. Povestea intreaga o poti urmari pe pagina de Facebook The Road & The Happiness.

Insa scopul principal al acestor calatorii este unul caritabil. Fii cu mine la drum si fii alaturi de mine in incercarea de a salva viata unui copil. Sau a mai multora.

Sper ca, in schimbul povestilor si experientelor ce le vom trai impreuna, sa te conving sa donezi pentru Inima Copiilor, asociatie ce lupta pentru salvarea copiilor bolnavi de inima. Anul trecut, 170 de copii au fost salvati in sectia construita de ei la Marie Curie, cu ajutorul lor logistic si financiar. 

In fiecare an, 1500 copii au nevoie de o operatie pe inima pentru a trai. Ei fac cat se poate si vreau sa te rog sa facem si noi cat de mult putem pentru ca mai multi copii bolnavi de inima sa aiba o sansa la viata.

 

Poti dona cu cardul pe pagina aceasta sau in conturile de la Alpha Bank

RON: RO96BUCU046333852511RO01

EUR: RO53BUCU046333852511EU01/SWIFT Code: BUCUROBU.

Eu sunt tare bucuros ca pot sa ajut si sper sa fim cat multi alaturi in aceasta frumoasa poveste.

Iti multumesc din inima!

Silviu

The Road & The Happiness

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

108

Suma:

20,249 RON

Pagini fundraising

The Road & The Happiness

Sunt Silviu Cadia si imi place sa ma plimb cu bicicleta prin locuri mai putin cunoscute. In 2015 am plecat pe bicicleta din Romania pana in Iran, intr

50,000 RON Target
20,249 RON Suma
108 Donatii
40.498% Complete