Asociația Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Niciun copil singur in spital

Status: Inchis

Program de voluntariat profesionist dedicat copiilor internați la Terapie intensivă nou-născuți la spitalul Marie Curie din București

[ Show more ]

15,564 RON

Raised:

12

Supporters:

140

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Un copil internat la terapie intensivă nou-născuți suferă zilnic multe proceduri dureroase: e intubat, aspirat, înduă injecțîi, operațîi, tratamente… Mic și atât de fragil, el ar merita să primească… mângâieri, atingeri calde, îmbrățișări.

Copiii fără părinți de la terapie intensivă nu au de la cine să le primească. Sunt singuri în spital! Și 1 din 5 copii e singur pentru că părinții îl vizitează rar sau a fost abandonat.
Noi vrem să nu existe “niciun copil singur în spital”! Desfășurăm, deci, un program de voluntariat profesionist la Spitalul Marie Curie. Vountarii stau cu copiii, îi țîn în brațe, îi mângâie, le cânta, le fac bine și îi fac bine atât cât pot ei.

Pentru ca voluntarii și copiii să fie în siguranță, oferim materialele necesare: uniforme, mănuși, botoseii, dar și săpun sau dezinfectanți. Pentru copii cumpărăm ceea ce ar cumpăra părinții, dacă părinții ar fi acolo: scutece, șervețele igienice, hrană, plătim analize sau medicamente atunci când spitalul nu le poate asigura. Avem nevoie anual de 8.000 euro pentru asta.
Fii și tu sprijinul voluntarilor noștri și al copiilor cărora ei le oferă dragoste, dar și multe ore din timpul lor.