Niciun copil singur in spital

Un copil internat la terapie intensivă nou-născuți suferă zilnic multe proceduri dureroase: e intubat, aspirat, înduă injecțîi, operațîi, tratamente… Mic și atât de fragil, el ar merita să primească… mângâieri, atingeri calde, îmbrățișări.

Copiii fără părinți de la terapie intensivă nu au de la cine să le primească. Sunt singuri în spital! Și 1 din 5 copii e singur pentru că părinții îl vizitează rar sau a fost abandonat.
Noi vrem să nu existe “niciun copil singur în spital”! Desfășurăm, deci, un program de voluntariat profesionist la Spitalul Marie Curie. Vountarii stau cu copiii, îi țîn în brațe, îi mângâie, le cânta, le fac bine și îi fac bine atât cât pot ei.

Pentru ca voluntarii și copiii să fie în siguranță, oferim materialele necesare: uniforme, mănuși, botoseii, dar și săpun sau dezinfectanți. Pentru copii cumpărăm ceea ce ar cumpăra părinții, dacă părinții ar fi acolo: scutece, șervețele igienice, hrană, plătim analize sau medicamente atunci când spitalul nu le poate asigura. Avem nevoie anual de 8.000 euro pentru asta.
Fii și tu sprijinul voluntarilor noștri și al copiilor cărora ei le oferă dragoste, dar și multe ore din timpul lor.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

32

Suma:

2,110 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Niciun copil singur in spital

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Niciun copil singur in spital

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,110 RON

Suma:

3

Galantomi:
32 Donatii

Pagini fundraising

Best present for my birthday

No children alone in the hospital A baby in a neonatal intensive care unit suffers many painful procedures every day: intubations, nasal-tracheal suct

500 RON Target
200 RON Suma
1 Donatii
40% Complete

Niciun copil singur in spital

Sa incercam sa ajutam macar material acesti copii ce se afla la terapie intensiva nou-nascuti si care nu au pe nimeni din familie alaturi.

500 RON Target
1,110 RON Suma
19 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Dragii mei, daruind vom dobandi! Anul acesta doresc sa va invit sa participati alaturi de mine la salvarea micutelor fiinte fragile a caror viata depi

300 RON Target
800 RON Suma
12 Donatii
100% Complete