Proiecte

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

84,477 RON Suma:
466 Donatii:
18 Galantomi:

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

8,937 RON Suma:
53 Donatii:
2 Galantomi:

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima si nou-nascutilor o sansa sa creasca mari si sanatosi.

43,368 RON Suma:
374 Donatii:
1 Galantomi:

1.000 de copii nascuti cu probleme grave sau prematur sunt tratati anual in sectia de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului Judetean Constanta. Odata ajunsi aici, se intorc in timp, in 1968, anul construirii spitalului - de atunci, sectia nu a mai fost renovata! Spatiile existente sunt insuficiente si improprii, sunt inghesuite incubatoare pe holuri si in sala de nasteri, aparatura este depasita. Numai eforturile unor medici dedicati nu sunt suficiente pentru a salva acesti copii. 50 dintre copii internati aici in 2014 au murit inainte de a implini o luna.

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti. Orice copil din Romania merita sa fie tratat in conditii bune, moderne si sigure! Stim bine ce avem de facut si stim ca putem conta pe ajutorul vostru.

Va multumim din inima!

Mai multe detalii gasiti pe www.NouNascutiConstanta.ro

 

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Un proiect in beneficiul Asociatiei Inima Copiilor, prin care ne pro­pu­nem sa strangem cei 29.000 de Euro necesari cumpararii unui RetCam pentru Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.

44,155 RON Suma:
314 Donatii:
8 Galantomi: