Octombrie pentru Inima Copiilor

 

Constantin Paval Asociația Inima Copiilor

0% Complete
0 RON
Donations raised
500 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Multumesc circumstantelor care in urma cu 2 ani mi-au schimbat viata! Atitudinea face diferenta - astfel am ajuns sa indragesc natura si sa alerg la competitii trial pe distante de care niciodata nu-mi imaginam ca voi fi in stare – ultramaraton. In luna Octombrie voi alerga peste 90km, la diverse competitii montane, pentru Inima Copiilor.  

Mai ieri eram copii, insa anii trec iar astazi suntem adulti si responsabili pentru actiunile noastre. Majoritatea dintre noi suntem recunoscatori pentru ca am fost binecuvantati la nastere cu o inima sanatoasa, insa sunt si copii care au nevoie de o a doua sansa pentru o noua si frumoasa viata iar asta tine de generozitatea celor cu o inima sanatoasa. Inima copiilor e si inima mea!  

Iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti aceste randuri, acum, inima ta poate face o diferenta majora in a schimba viata unui copil. Cu dragostea noastra putem schimba vieti, indiferenta poate lua vieti! Ma alatur proiectelor Asociatiei Inima Copiilor deoarece doresc sa redau sansa inimilor slabite la o noua si frumoasa viata.  

Orice contributie este binevenita si nu uitati ca puteti sustine si voi acest proiect distribuind aceasta pagina pe saiturile de socializare.

Va iubesc pe toti, indiferent de alegerea facuta, fiti binecuvantati!  

Constantin Paval


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

In luna  Octombrie mi-am propus sa particip la cel putin trei concursuri de alergare pe care le dedic Asociatiei Inima Copiilor:   - 04.10.2014 - Maraton Piatra Craiului Salomon / 41km - 11.10.2014 - Sugas Race / 22km - 18.10.2014 - Azuga Trail Race / 27km si poate inca o cursa   Ce inseamna o luna din viata mea de alergator? Cateva curse, cativa kilometri - de fapt destul de multi :) - ob

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
Constantin Paval : Asociația Inima Copiilor
Octombrie pentru Inima Copiilor