Silviu Cadia - Asociația Inima Copiilor

5328 / The Road & The Happiness

210 RON Donatii stranse
0.42% Complete
50,000 RON Target
4 Donatii
40 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Silviu Cadia si imi place sa ma plimb cu bicicleta prin locuri mai putin cunoscute.

In septembrie 2018 voi incerca sa traversez de unul singur unul din cele mai inalte drumuri din lume, Leh-Manali: 500km intr-un desert din nordul Indiei, in muntii Himalaya.

Ce inseamna 5328? Inaltimea maxima la care ajunge drumul, in trecatoarea Tanglang La.

Ce ma face sa plec in aceasta aventura? Curiozitatea si dorinta de a explora presupusele limite ale acestei lumi - atat exterioare sau interioare. Vreau sa impartasesc aceasta experienta cu tine si sa descoperim impreuna povestea acestui drum. Povestea intreaga va fi pe pagina de Facebook The Road & The Happiness.

De ce totul? Scopul principal al acestei calatorii este unul caritabil. Fii cu mine pe drum si fii alaturi de mine in incercarea de a salva viata unui copil. Sau a mai multora...
Sper ca, in schimbul povestilor si experientelor ce le vom trai impreuna, sa te conving sa donezi catre Inima Copiilor, asociatie ce lupta pentru salvarea copiilor bolnavi de inima. 170 de copii au fost salvati doar anul trecut in sectia construita de ei la Marie Curie si cu ajutorul lor logistic si financiar

In fiecare an, 1500 copii au nevoie de o operatie pe inima pentru a trai. Ei fac cat se poate si vreau sa va rog sa facem si noi cat de mult putem pentru ca mai multi copii bolnavi de inima sa aiba o sansa la viata.

Sunt entuziasmat ca pot sa ajut si sper ca in septembrie sa fim cat multi alaturi in aceasta frumoasa aceasta poveste.

Iti multumesc din inima!

Silviu

The Road & The Happiness


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

5328 / The Road & The Happiness

Leh-Manali este unul din cele mai inalte drumuri din lume si strabate muntii Himalaya, in nordul Indiei. In septembrie 2018, Silviu Cadia strabate pe bicicleta acest drum de 500km, aflat la o altitud

4 Donatii

03 aug 2018

Anonymous

30 RON
02 aug 2018
O luna stam cu pumnii stransi!
02 aug 2018

Anonymous

30 RON
Bafta!
02 aug 2018