Magdalena Zander - Asociația Inima Copiilor

De ziua mea, fa un cadou din inima pentru inimi!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

As putea scrie multe povesti triste despre bolile de inima, despre cum in urma lor am pierdut membrii ai familiei, prieteni mai mult sau mai putin apropiati sau simple cunostinte. Dar o aniversare este motiv de fericire si exact asta vreau sa daruiesc: fericire si speranta. Speranta copiilor la o viata lunga si implinita, bucurie parintilor pentru care noptile nedormite nu vor insemna veghe langa un pat de spital, ci grijile "normale" ale oricarui parinte a carui odrasla a iesit la un concert cu prietenii si a uitat de ora de intoarcere acasa.

Aleg ca ziua mea sa nu fie despre mine, ci despre alti oameni. Daruiesc o zi pentru le castiga ani de bucurii. Si te rog ca astazi, in loc de "La multi ani!" si un cadou, sa faci o donatie aici.

Iti multumesc din inima!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Inima Copiilor e si inima ta

Inima Copiilor exista si ajuta copiii bolnavi de inima (dar nu doar pe ei…) din 2006. 

Refuzand sa vedem in cei mici niste resemnati fara voia lor, facem tot ce putem pentru a le oferi copiilor bolnavi de inima o sansa sa creasca mari si sanatosi.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!