Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana-Cristina Ciucă Asociația Inima Copiilor

100% Complete
300 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

In urma unor eforturi usoare, datorita aparitiei unei dureri toracice, mama mea a fost internata intr-un spital din Rieti, Italia. A fost supusa unei examen ecocardiografic care a confirmat valvulopatia mitro-aortica.

Pe 28.10.2010, a urmat o interventie chirurgicala ce a presupus inlocuirea valvei mitrale cu o proteza mecanica la Policlinica Universitara Agostino Gemelli din Roma. (Mentionez ca unchiul meu se stabilise de ceva timp in Italia, si datorita lui a fost posibila aceasta interventie.)

...

DARUL cel mai frumos pe care l-am primit si de care ma bucur in continuare, este mama mea. (Vreau sa iti multumesc ca mi-ai oferit ce imi trebuia, si nu mi-ai vorbit niciodata de cat a costat - cat efort si cate sacrificii. Acum imi dau seama ca mi-ai dat tot ce era mai bun, indiferent de costul lor. De exemplu, respectul, iubirea, cat si, zilele si noptile de grija.)

 

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006.

Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

19 Dec 2017

Dragos

50 RON
Ho Ho Ho! Craciun fericit!
19 Dec 2017
la multi ani! felicitari !
19 Dec 2017
Sanatate!
18 Dec 2017
Ioana-Cristina Ciucă : Asociația Inima Copiilor
Cel mai frumos cadou de ziua mea