Alina Finta - Asociația Inima Copiilor

Evoluam Impreuna pentru Inima Copiilor

300 RON Donatii stranse
1.5% Complete
20,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Alina Finta, fondatoarea Evoluam Impreuna, proiect care aduce impreuna oameni preocupati de evolutie personala. Ajunsa la Bucuresti in urma cu mai bine de patru ani tocmai din Tara Oasului - de unde se agata harta-n cui, atrasa dintotdeauna de spiritualitate si dezvoltare personala, am inceput sa pun bazele proiectului Evoluam Impreuna, proiect ce a adunat pana in prezent peste 10.000 de prieteni.

Asa au inceput schimbari benefice si in viata mea, am evoluat treptat alaturi de cursanti spre esenta a cine sunt eu. Cred in natura umana si inainte de toate invat sa fiu om, sa ma inteleg si sa ma accept asa cum sunt. Cred in conexiune, cred ca suntem facuti sa fim alaturi unii de altii, iar atunci cand putem face un bine, rasplata o simtim ca o bucurie.

Camino de Santiagio ma cheama de cativa ani iar acum a venit momentul sa primesc lectiile pe care mi le va aduce aceasta calatorie pe care o dedic inimii copiilor. Inima Copiilor este o asociatie care ajuta copiii cu probleme cardiace si nou-nascutii cu boli grave. In 2009 au inceput construirea Centrului de cardiochirugie de la Marie Curie unde acum se opereaza, iar in 2014 au terminat de construit Sectia de terapie intensiva cu care ne putem mandri ca fiind cea mai moderna din Europa de Est. Impreuna putem sa mergem mai departe, orice gest de donatie oricat de mic ar fi, conteaza. Orice donatie face diferenta! Datorita tie, un nou-nascut poate primi o noua sansa la viata!

Iti multumesc tie, cititorule, pentru sustinere si gandurile bune. Impreuna dam sansa la viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Inima Copiilor

Inima Copiilor este o asociatie non-guvernamentala si non-profit. Existam si ajutam copiii bolnavi de inima, dar nu doar pe ei, din 2006. 

Noua Sectie de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania, Inima Copiilor a construit la spitalul Marie Curie din Bucuresti cea mai moderna sectie de terapie intensiva nou-nascuti din Europa. Asta vom face si la Constanta in parteneriat cu Asociatia Daruieste Aripi si cu sustinerea Fundatiei Vodafone Romania: o sectie moderna, mare, cu locuri suficiente, cu aparatura performanta  si spatii separate, sterile, cu aer tratat,  primitoare pentru pacienti si parinti.

Minuni pe Camino de Santiago pentru Inima Copiilor ~ 2016

El Camino de Santiago este drumul pe care se spune ca l-ar fi strabatut apostolul Iacob pentru a atinge capatul lumii. De sute de ani este un lung traseu de pelerinaj pe care mii de oameni il stra

6 Donatii

Drum bun, experienta revelatoare! Te imbratisez cu drag, om frumos.
19 aug 2016

Anonymous

50 RON
17 aug 2016

Anonymous

75 RON
13 aug 2016

Anonymous

30 RON
07 aug 2016
06 aug 2016

Anonymous

50 RON
din inima pentru copii
05 aug 2016